Το 2015 ήταν μια χρονιά σίγουρα όχι εύκολη για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μας επηρέασε όλους, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Μέσα λοιπόν σε ένα κλίμα γενικής γκρίνιας και απαισιοδοξίας εμείς βγάλαμε από το φαρμακείο μας το αντίδοτο που δεν είναι άλλο από την δημιουργικότητα. Η αγωγή περιελάμβανε τέσσερις δόσεις.

Πρώτη δόση - Αλλάζουμε την ιστοσελίδα μας.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο αναζωογονητικό από την αλλαγή του παλιού με κάτι φρέσκο. Η νέα μας ιστοσελίδα, πολύ πιο γρήγορη και με ανανεωμένο περιεχόμενο, απόκτα και ακόμα μία απαραίτητη πλέον ιδιότητα. Γίνεται responsive.

Δεύτερη δόση - Νέες υπηρεσίες: Facebook Applications

Είμαστε από την φύση μας ανήσυχοι και μας αρέσει βλέποντας τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς να δημιουργούμε νέες υπηρεσίες. Έτσι πλέον μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς διαδραστικές εφαρμογές (παιχνίδια, διαγωνισμούς, κουίζ , ψηφοφορίες κ.α) οι οποίες θα ενδυναμώσουν το brand της εταιρίας σας και θα συμβάλλουν σημαντικά στη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Τρίτη δόση - Το Real Status αναβαθμίζεται! v.5.0

Πέρασαν σχεδόν εφτά χρόνια από την πρώτη έκδοση του Real Status. Το πρόγραμμα διαχείρισης και online προβολής μεσιτικών γραφείων που άλλαξε το Real Estate στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας πολλές νέες λειτουργίες και τεχνολογίες , αγαπήθηκε από τους επαγγελματίες του χώρου και μας έδωσε πολύ θετική ενέργεια και χαρά.

Τέταρτη δόση - Συμμετέχουμε στην έκθεση Web World Expo

Ξυπνήσαμε πρωί - πρωί, περάσαμε από το γραφείο να πάρουμε τα τελευταία απαραίτητα και μετά κατευθείαν στο αεροδρόμιο με απίστευτο κέφι και ανυπομονησία να φτάσουμε στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος στην μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε ιδέες , μα πάνω απ' όλα νιώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι υπάρχουν επιχειρήσεις που κοιτάνε το μέλλον με αισιοδοξία και τολμούν το "think big".