Το property-experts.gr αποτελεί μια απλούστατη και αποτελεσματικότατη πρόταση για την προώθηση των ακινήτων. Σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσετε δωρεάν το ακίνητο σας και απευθείας αποστέλλει ειδοποίηση σε μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Εσείς απλά επίλεξε με ποιον θα συνεργαστείτε!

Τρόπος λειτουργίας

Είστε ιδιώτης;

Πηγαίνοντας πάνω δεξιά στην επιλογή Καταχώρηση ακινήτου, δημιουργείτε ΔΩΡΕΑΝ τον προσωπικό σας λογαριασμό και μπορείτε άμεσα να ανεβάσετε τα διαθέσιμα ακίνητα σας. Αμέσως ενημερώνονται τα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ακινήτου. Επικοινωνούν μαζί σας και προωθούν άμεσα το αίτημα σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε το μεσιτικό γραφείο που σας κάλεσε μέσα από την λίστα γραφείων (Menu -> Βρες Μεσίτη) που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, για να επιβεβαιώνετε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του.

Αναζητήστε εύκολα μεσιτικό γραφείο πληκτρολογώντας στην μπάρα αναζήτησης το όνομα, την διεύθυνση ή την περιοχή για την οποία ενδιαφέρεστε.

Είστε επαγγελματίας;

Δώστε μια πραγματική ώθηση στην εύρεση αναθέσεων του γραφείου σας.

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας κλικάροντας την επιλογή Για επαγγελματίες πάνω δεξιά.

Δηλώστε τις περιοχές που δραστηριοποιείται το γραφείο σας για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που υποβάλλουν οι χρήστες.

Για τους επαγγελματίες χρήστες της εφαρμογής Real Status το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει ο ιστότοπος παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Εάν δεν είστε χρήστης του Real Status μπορείτε να δοκιμάσετε το site μας δωρεάν για ένα μήνα και έπειτα να προχωρήσετε στην ανανέωση του λογαριασμού σας με την παράλληλη αγορά πακέτου.

Γιατί να επιλέξω μεσίτη;

Η οποιαδήποτε συναλλαγή (εκμίσθωση,αγοραπωλησία) ακίνητης περιουσίας είτε βρισκόμαστε στην πλευρά του πωλητή είτε του αγοραστή, αποτελεί μία σοβαρότατη κίνηση εφόσον έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην προσωπική και οικονομική μας ευμάρεια. Η επιλογή ενός αξιόπιστου και εγκεκριμένου μεσιτικού γραφείου πέραν του προφανούς οφέλους που προσφέρει με την εξ ολοκλήρου επιφόρτιση της διαδικασίας εύρεσης και περάτωσης της συναλλαγής, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις παρακάτω συνθήκες:

1. Εκτίμηση τιμής εκμίσθωσης ή αγοράς ακινήτου
2. Ήδη υπάρχον πελατολόγιο για άμεση αντιπαραβολή και προώθηση του ακινήτου
3. Προσέλκυση νέων πελατών για την άμεση ολοκλήρωση της συναλλαγής
4. Έλεγχος για την αξιοπιστία των πελατών
5. Υποστήριξη για την επίλυση οποιουδήποτε κολλήματος (νομικής ή άλλης φύσεως)