Στις 25 με 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η έκθεση eCommerce Expo και είναι μεγάλη μας χαρά που θα συμμετέχουμε ξανά σε αυτή την γιορτή της τεχνολογίας. Οι εκθέτες θα είναι εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου και αναπτύσσουν web και mobile applications, επομένως είναι το κατάλληλο μέρος για να βρεθούμε με όλους εσάς που ήδη μας γνωρίζετε αλλά και με καινούργιους ανθρώπους που στο μυαλό τους έχουν την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της επιχείρησης τους.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιάσουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας, όμως ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουμε στην εφαρμογή διαχείρισης και online προβολής μεσιτικών γραφείων "Real Status". Για τους επαγγελματίες του χώρου λοιπόν είναι ένας ακόμα λόγος να μας επισκεφθούν και να έρθουν σε επαφή με την μοναδική web εφαρμογή, που πλέον στην πέμπτη της έκδοση έρχεται για να αλλάξει το Ελληνικό Real Estate.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την πρόσκληση για την Έκθεση. Για την είσοδο σας στην έκθεση θα πρέπει να κάνετε register.

Πρόσκληση eCommerce Expo 2017
(Δεξί κλικ και Αποθήκευση εικόνας ως...)

Σας περιμένουμε!