Καθώς η εφαρμογή εξελίσσεται μέρα με την ημέρα με γρήγορους ρυθμούς, θεωρήσαμε απαραίτητη τη δημιουργία ενός τμήματος εκπαίδευσης των μελών μας. Το Real Status Academy θα οργανώνει κάθε μήνα σεμινάρια επάνω στο μεσιτικό πρόγραμμα Real Status αλλά και σε ότι αφορά την εκπαίδευση και ενημέρωση των μελών μας σχετικά με το Real Estate όπως τεχνικές διαπραγμάτευσης και πωλήσεων, τρόποι προβολής και ανεύρεσης πελατών, Social media & Real Estate, τεχνικές κλεισίματος και χειρισμού αντιρρήσεων κ.α. Τα σεμινάρια θα γίνονται σε φυσικό χώρο που ετοιμάσαμε για αυτό το σκοπό αλλά και μέσω webinar για αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν απομακρυσμένα.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων μας απαρτίζονται τόσο από στελέχη της εταιρίας, όπως ο διευθυντής πωλήσεων κύριος Γεώργιος Τσίνας και η υπεύθυνη του τμήματος υποστήριξης πελατών κυρία Αναστασία Τοκγκιόζογλου, όσο και από αξιόλογους συνεργάτες σαν την Vicky Dallas από την 9AM και άλλους ειδικούς επάνω στο χώρο του Real Estate με τους οποίους θα σχεδιάζουμε και θα διαμορφώνουμε τη θεματολογία μας.

Αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι ότι η κτηματομεσιτική αγορά απαιτεί νέα κουλτούρα και νέα εργαλεία και είμαστε εδώ για να πάμε το Real Estate εκεί που πραγματικά του αξίζει.