Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 3ου Συνέδριου Real Status το οποίο λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Θεματολογία του Συνεδρίου

Όπως κάθε χρόνο θα γίνει απολογισμός έτους και θα αναλυθούν όλα τα σημαντικά update που έγιναν μέσα σε αυτό το διάστημα. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι μέσα σε ένα χρόνο έγιναν πάνω από 40 updates. Μερικά από τα πιο καινοτόμα είναι:

- η διασύνδεση με την εταιρία Voiceland - VoIP Telephony η οποία ενώνει το τηλεφωνικό κέντρο του μεσιτικού γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα Real Status πηγαίνοντας την επικοινωνία και την διαχείριση σε άλλο επίπεδο.

- η διασύνδεση με τη πλατφόρμα Appocalypsis προκειμένου να βοηθήσει όλους τους επαγγελματίες Μεσίτες να αποκτήσουν νέους εν δυνάμει πελάτες, μεγιστοποιώντας την αξία του Brand τους.

- η χρήση φωνητικών αναζητήσεων και ενεργειών. Ο χρήστες του μεσιτικού προγράμματος Real Status έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν ενέργειες όπως αναζήτηση, δημιουργία υπενθυμίσεων, καταχώρηση ζήτησης, αποστολή μηνύματος και υπαγόρευση του κειμένου της περιγραφής του ακινήτου με απλές φωνητικές εντολές.

- η δυνατότητα Ψηφιακών Υπογραφών στις μεσιτικές εντολές. Με ένα κλικ ο μεσίτης στέλνει την εντολή στο email του πελάτη και αυτός μπορεί να το υπογράψει από το κινητό του, το tablet του ή τον υπολογιστή του.

- η εισαγωγή μηχανικής μάθησης (machine learning). Με τον όρο αυτό εννοούμε τη διαδικασία που βελτιώνει δραστικά τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης (AI), επιτρέποντάς στις μηχανές να διδάσκονται μεταξύ τους και να δημιουργούν δικούς τους αλγόριθμους επεξεργασίας.

Επίσης θα γίνει αναφορά στην έβδομη έκδοση (Real Status 7) η οποία θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2021 και θα ενσωματώνει λειτουργίες βασισμένες στη τεχνίτη νοημοσύνη όπως:

- αναγνώριση χώρων, προσώπων και λογοτύπων στις φωτογραφίες των ακινήτων.

- ανάγνωση email και μετατροπή σε Leads

- AI Broker Assistant ο οποίος θα παράγει γνώση από τα data και τις κινήσεις των χρηστών του Real Status και θα ενημερώνει - συμβουλεύει τον Broker για μελλοντικές του κινήσεις οι οποίες θα ανεβάσουν το επίπεδο της δουλειάς του και φυσικά θα αυξήσουν τους οικονομικούς δείκτες του γραφείου,

και πολλά ακόμα που θα συζητηθούν στο Συνέδριο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ

Στο συνέδριο θα πάρουν το λόγο επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Ελευθέριος Ποταμιάνος και ο ταμίας του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης Θάνος Τσουλκανάκης. Τα θέματα που θα αναπτύξουν είναι:

- Δεύτερο κύμα COVID-19. Πως επηρεάζει τον μεσιτικό κλάδο;
- Real Estate στην Ελλάδα. Η επόμενη μέρα.
- e-akinita II

Ομιλητές

Ηλίας Χείτας - CEO / Founder
Ελευθέριος Ποταμιάνος - Πρόεδρος Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών
Θάνος Τσουλκανάκης - Ταμίας Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης
Χρήστος Χείτας - CTO / co-Founder
Vicky Dallas - Project Coordinator at 9AM