Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε τις ποιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε από νέους πελάτες μας σχετικά με το Real Status. Σίγουρα θα σας λύσουν και δικές σας απορίες. Παρ’ όλα αυτά αν εξακολουθείτε να έχετε και άλλες ερωτήσεις θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.


To Real Status είναι ένα web application. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται να γίνει εγκατάσταση σε κάποιους συγκριμένους υπολογιστές άλλα οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω internet από όπου και αν βρίσκονται και από οποιαδήποτε συσκευή (Desktop, tablet ή κινητό). Σε περίπτωση όμως που υπάρχει ανάγκη κάποιοι από τους χρήστες να μην έχουν πρόσβαση πάρα μόνο από τον χώρο του γραφείου, μέσα από το προφίλ του χρήστη υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού ή παραχώρησης δικαιώματος ελεύθερης πρόσβασης.

Τα web applications αντικαθιστούν με γρήγορο ρυθμό τα συμβατικά Desktop προγράμματα και αυτό γιατί παρέχουν:

1. Πρόσβαση από οποιοδήποτε χώρο και οποιαδήποτε συσκευή.
2. Ευελιξία σύνδεσης με άλλες web υπηρεσίες μέσω API όπως Google, Facebook, YouTube κτλ.
3. Εγγύηση ασφάλειας των δεδομένων, αφού γίνεται backup καθημερινά στον server άλλα και τοπικά στην συσκευή του χρήστη.
4. Αυτόματη ενημέρωση και ενσωμάτωση αναβαθμίσεων, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης μέσω DVD σε κάθε ένα υπολογιστή.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε Dedicated Servers που διατηρούμε σε μεγάλη Ελληνική εταιρία. Είναι απολύτως ασφαλή, καθώς παίρνουμε αντίγραφα ασφαλείας (backup) καθημερινά και παρακολουθούμε (monitoring) το σύστημα συνεχώς μέσω συστημάτων ασφαλείας που μας παρέχει ο ίδιος o server αλλά και μέσω εργαλείων ασφάλειας που έχουμε αναπτύξει εμείς. Επίσης τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα με διαφορετικό κλειδί κρυπτογράφησης ανά γραφείο. Παράλληλα σας παρέχουμε μια desktop εφαρμογή η οποία αποθηκεύει καθημερινά τα δεδομένα και στον υπολογιστή σας.

Κατόπιν αιτήματός σας κρατάμε τα δεδομένα σας για να χρησιμοποιηθούν ξανά αργότερα από εσάς ή τα διαγράφουμε οριστικά από το σύστημα. Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων σας μέσω API που έχουμε δημιουργήσει σε άλλο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Εσείς σε κάθε περίπτωση διατηρείτε τα δεδομένα σας μέσα στην desktop εφαρμογή που σας παρέχουμε από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας.

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα προγράμματα δεν πωλούνται αλλά πωλείται μόνο η άδεια χρήσης τους. Διέπονται από Πνευματικά Δικαιώματα και δεν αποτελούν προϊόν μεταπώλησης ή οποιασδήποτε άλλης χρήσης εκτός από αυτή που αναφέρεται στους όρους χρήσης. Με απλά λόγια αν "αγοράσετε" ένα πρόγραμμα δεν θα σας ανήκει το ίδιο το πρόγραμμα.

Σε αυτή την περίπτωση θα πληρώσετε το εφάπαξ κόστος της εφαρμογής και θα έχετε και ένα ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης. Επίσης αν δεν έχετε ιστοσελίδα θα πρέπει να επιβαρυνθείτε και το κόστος για την κατασκευή της και το ετήσιο κόστος για την φιλοξενία (web hosting) σε κάποιο server. Όποτε στην ουσία η συνδρομή υπάρχει και στην περίπτωση "αγοράς" αλλά είναι έμμεση.

Με ένα από τα πακέτα μας εξασφαλίζεται όλα τα παραπάνω σε ένα πολύ προσιτό μηνιαίο κόστος.

Η εκπαίδευση γίνεται στα γραφεία της εταιρίας μας ή μέσω Skype / Τηλεφώνου αν η απόσταση είναι μεγάλη. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας μέσω τηλεφώνου, live chat ή email για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Επειδή τα manual σε γραπτή μορφή είναι βαρετά έχουμε δημιουργήσει εκπαιδευτικά video για να παρακολουθείτε και να ανατρέχετε μετά την εκπαίδευση. Επίσης θα φανούν πολύ χρήσιμα στους νέους συνεργάτες που θα έρθουν στο γραφείο σας.

Μέσα σε 24 ώρες μετά την εξόφληση του πακέτου που θα επιλέξετε, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δώσουμε τους κωδικούς πρόσβασης και να ορίσουμε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την εκπαίδευση.

Όχι. Εκτός από το κόστος της συνδρομής σας δεν υπάρχει καμία απολύτως επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης σε κάθε συνδρομή ενεργοποιείται το Price Lock το οποίο σας εγγυάται ότι η συνδρομή σας δεν θα αυξηθεί ποτέ.

Ναι. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας οποιαδήποτε στιγμή πληρώνοντας την διαφορά στο υπόλοιπο χρόνου που σας απομένει.

Ναι. Σε περίπτωση που έχετε ήδη μια ιστοσελίδα και θέλετε να την κρατήσετε μπορούμε να συγχρονίσουμε την ιστοσελίδα σας με την εφαρμογή μέσω του API που έχουμε δημιουργήσει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία μας με τον τεχνικό που σας έφτιαξε την ιστοσελίδα.

Ναι. Απλά ενημερώστε μας για το τι ακριβώς χρειάζεστε και θα σας στείλουμε την προσφορά μας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

1. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό της Εταιρίας μας.
2. Μέσω PayPal.