Κατασκευή E-Shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ένα και μοναδικό σκοπό. Τις πωλήσεις.

Η παραπάνω δήλωση κάνει τους περισσότερους να σκεφτούν "ε μα αυτό εννοείται!" Κι όμως πάρα πολλοί έμποροι, χάνονται στην προσπάθεια τους να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό επενδύοντας σε ηλεκτρονικά καταστήματα γεμάτα με banners, βελάκια που αναβοσβήνουν και άλλα πολλά οπτικά και ακουστικά εφέ, με αποτέλεσμα να κουράζουν τον επισκέπτη και να χάνουν τελικά την πώληση.

Εμείς στην iarts σχεδιάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα φιλικά προς τον χρήστη και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση τους με τεχνικές SEO, web marketing και άλλων μεθόδων όπως σύνδεση με το skroutz.gr.

Επίσης γνωρίζουμε ότι η πιο σημαντική δουλεία γίνεται μετά την παράδοση του e-shop. Επειδή έχουμε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή για την επιτυχία, λόγω τις διαφορετικότητας των προϊόντων και της κουλτούρας των επιχειρήσεων, εφαρμόζουμε συνεχώς αλλαγές και δοκιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα (Α/Β Testing) και με τα μετρίσιμα αποτελέσματα που λαμβάνουμε είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτές τις μικρές ή μεγάλες αλλαγές που θα φέρουν το σωστό αποτέλεσμα.

Για να υλοποιήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούμε τις διεθνούς φήμης open source πλατφόρμες magento και OpenCart, αλλά όταν οι ανάγκες του έργου απαιτούν custom development έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Το κόστος της κατασκευής ενός E-shop, όπως και με την κατασκευή ιστοσελίδων δεν μπορεί να έχει μια συγκεκριμένη τιμή, αφού οι απαιτήσεις του κάθε έργου είναι διαφορετικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή του δικού σας E-Shop.