Κάντε την ιδέα σας πραγματικότητα!

Έχετε κάποια ιδέα ή χρειάζεστε μια λύση για την εταιρία σας;
Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε το web application ακριβώς όπως το φαντάζεστε.

Βήμα Πρώτο

Εξηγείστε μας την ιδέα σας.
Σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και θα καταγράψουμε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πληροφορίες που θα μας δώσετε. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική φάση κατά την διάρκεια τις οποίας δεν θα διευκρινιστούν μόνο οι ανάγκες σας αλλά μέσα από την συζήτηση θα προκύψουν και νέα δεδομένα τα οποία θα πλαισιώσουν την δομή της εφαρμογής.

Βήμα Δεύτερο

Αναλύουμε τα δεδομένα.
Ίσως το πιο σημαντικό στάδιο της διαδικασίας. Κατά την ανάλυση των δεδομένων θα αποφασιστούν οι μέθοδοι και η αρχιτεκτονική της εφαρμογής. Στο τέλος αυτής της φάσης η εφαρμογή σας θα είναι πλήρως λειτουργική... στα χαρτιά και το μυαλό μας.

Βήμα Τρίτο

Σχεδιάζουμε το εικαστικό.
Σε αυτό το στάδιο, θα μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται η εφαρμογή σας. Αφού σας παρουσιάσουμε την πρόταση μας και πάρουμε την έγκρισή σας αρχίζουμε την επόμενη φάση.

Βήμα Τέταρτο

Γράφουμε τον κώδικα.
Όλες οι προηγούμενες φάσεις τώρα αρχίζουν να ζωντανεύουν. Έχοντας ήδη αναλύσει όλες τις παραμέτρους όσο αναφορά το usability άλλα και το design, είναι απλά θέμα χρόνου να γραφτεί ο κώδικας της εφαρμογής.

Βήμα Πέμπτο

Κάνουμε δοκιμές και debugging.
Αφού έχουμε γράψει τον κώδικα, βάζουμε τα δυνατά μας για να τον "σπάσουμε". Η ομάδα μας ελέγχει διεξοδικά τον κώδικα για να βρεί και να εξαλείψει τυχόν προβλήματα, και να βεβαιωθεί ότι το λογισμικό σας λειτουργεί σωστά.

Βήμα Έκτο

Σας παραδίδουμε την εφαρμογή.
Μια νέα ιδέα πήρε ζωή! Από τον κόσμο της φαντασίας έρχεται στον κόσμο της πραγματικότητας μέσα από μια διαδικασία γεμάτη δημιουργία. Δεν μένει παρά να γιορτάσουμε μαζί σας και να μοιραστούμε την χαρά.