Ήρθε η στιγμή να βρεθούμε και πάλι από κοντά! Για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη έκθεση Real Estate της Ελλάδας. Από 13 έως 15 Μαΐου, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C σας περιμένουμε στο περίπτερο A117, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε με όλους εσάς που ήδη μας γνωρίζετε αλλά και με εσάς που στο μυαλό σας έχετε την ανάπτυξη του γραφείου σας και επιθυμείτε να σας δείξουμε πώς ένα απόλυτα φιλικό μεσιτικό πρόγραμμα, μπορεί πραγματικά να δώσει νέα πνοή στα επενδυτικά σας σχέδια! Να είστε σίγουροι ότι έχουμε να σας πούμε ακόμη πολλά περισσότερα!

Επίσης θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας πλατφόρμα RealStatus Network, σε επίσημη αποκλειστική πρώτη εμφάνιση. Το RealStatus Network είναι μια πλατφόρμα συνεργασιών αποκλειστικά για επαγγελματίες μεσίτες. Φανταστείτε ένα ολοκληρωμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook, το οποίο επικοινωνεί με το μεσιτικό σας πρόγραμμα και σας παρέχει απίστευτες δυνατότητες networking και συνεργασιών με το δίκτυο 'φίλων' που θα χτίσετε. Η πλατφόρμα αναμένεται να βγει online τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες μεσίτες της Ευρώπης. Σκεφτείτε λοιπόν τις απεριόριστες ευκαιρίες συνεργασίας και προώθησης που ανοίγονται μπροστά σας!

Στα πλαίσια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο ελληνικό συνέδριο για την αγορά του Real Estate, στο οποίο θα συναντηθούν όλοι οι decision makers της ελληνικής αγοράς ακινήτων με σκοπό την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα, το networking και το διάλογο για τις στρατηγικές του κλάδου. Ομιλητής στο 1o Real Estate Forum 2022 θα είναι και ο CEO της iarts κος Ηλίας Χείτας με κύριο θέμα την παρουσίαση του ανανεωμένου Real Estate Portal ακινήτων του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής, e-akinita.gr.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης και κάντε προεγγραφή για να λάβετε την πρόσκληση για την ελεύθερη πρόσβαση στην έκθεση και το συνέδριο.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!