Κατασκευή ιστοσελίδων

Εάν σκέπτεστε να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα ή έχετε ήδη αλλά για κάποιο λόγο δεν σας αποδίδει αυτά που περιμένατε, η ομάδα μας αναλαμβάνει να καταγράψει και να αναλύσει τις ανάγκες σας, προτείνοντας σας την καλύτερη λύση, χωρίς καμία απολύτως χρέωση ή δέσμευση.

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή για μία επιτυχημένη ιστοσελίδα. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρειάζεται σωστή μελέτη, κατανόηση των στόχων και συνεχή παρακολούθηση των αποτελεσμάτων για τυχόν απαραίτητες επεμβάσεις και αλλαγές.

Παρ' όλα αυτά σχεδιάζοντας μία ιστοσελίδα θα πρέπει στο τέλος να πληροί τα τέσσερα παρακάτω κριτήρια:

CREATIVE, RESPONSIVE, ATTRACTIVE, EFFECTIVE

σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν απώλειες στο conversion rate, δηλαδή στην μετατροπή των επισκέψεων σε αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η αγορά ενός προϊόντος είτε η συμπλήρωση μιας φόρμας ενδιαφέροντος κ.ο.κ, και στη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Στην iarts σας παρέχουμε το σύνολο των υπηρεσιών που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε ή να βελτιώσουμε την εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο και τελικά να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα - υπηρεσίες σας στο κοινό που τα αναζητούσε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει σε εσάς.

Εσείς έχετε σωστή παρουσία στο διαδίκτυο; Δείτε μερικά αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας.