Μπορεί οι προθέσεις να αποτελούν άκλιτες λέξεις για την γλώσσα μας αλλά για εμάς κλίνουν μιας ιδιαίτερης σημασίας ταυτότητα όσον αφορά την σύσταση του τμήματος εκπαίδευσης. Παρακάτω δείτε αυτές που μας εκφράζουν:

Εξαιτίας
Η κτηματομεσιτική αγορά απαιτεί πλέον νέα οπτική και νέα εργαλεία, γι’ αυτό δημιουργήθηκε το τμήμα εκπαίδευσης για να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναφορικά με την εκμάθηση ενός μεσιτικού προγράμματος, που αποτελεί εργαλείο αιχμής και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Μέσω
Το τμήμα, είτε με την έναρξη κάθε νέας συνδρομής, είτε με την ανανέωση της αλλά και κατά την διάρκεια και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, έρχεται σε επαφή μαζί σας, πάντα με τρόπο άμεσο και φιλικό. Μέσω των πολλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει δρομολογήσει, σας δίνει από την πρώτη στιγμή το στίγμα του. Μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση.

Υπέρ
Μέσω του οικοσυστήματος εκπαιδεύσεων που έχει οργανώσει, προσφέρει απλά και κατανοητά κάθε στιγμή και όπου χρειαστεί, όλες εκείνες τις απαντήσεις που σας είναι αναγκαίες ώστε να γίνουν προσιτές όλες οι διαδικασίες μέσα στο μεσιτικό πρόγραμμα Real Status.

Εναντίον
Σε αντίθεση με τη συνήθης εκπαιδευτική δομή δεν απαριθμεί βήματα καταχώρησης μηχανικά και τυπικά, αλλά σας εξηγεί διεξοδικά όλη την ροή εργασιών ώστε από την αρχή να έχετε την πληρέστερη εικόνα ενός CRM που συνεχώς εξελίσσεται!

Συν
Διαφορετικά μετράει την εκπαίδευση, δίνοντας σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, κατανοώντας τις δικές σας προτεραιότητες, θέτοντας συνέχεια νέες εκπαιδευτικές δράσεις και βάζοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των μελών μας.

Κατόπιν
Γι' αυτόν τον λόγο το Real Status Academy είναι καθημερινά κοντά σας, ώστε μέσω της εκπαίδευσης να σας προσφέρει ακόμη περισσότερη σιγουριά για την επενδυτική σας επιλογή!

Όπως βλέπετε μετράμε προθέσεις και υλοποιούμε νέες υπηρεσίες, μόνο όταν στο κέντρο τους βρίσκεστε όλοι εσείς.