Το Real Status Network ήρθε για να ενώσει όλους τους επαγγελματίες μεσίτες, οι οποίοι επιδιώκουν τις συνεργασίες και αναζητούν αξιόπιστα γραφεία αλλά δεν είχαν τα εργαλεία για να το πετύχουν. Το "Facebook" των επαγγελματιών του κλάδου σχεδιάστηκε για αυτόν το σκοπό και παρέχει όλα τα εργαλεία και την ασφάλεια που απαιτείται για να πάει ο κλάδος στο επόμενο επίπεδο.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι είναι και πως λειτουργεί.

Το Real Status Network είναι μια πλατφόρμα συνεργασιών και networking μεταξύ των επαγγελματιών του Real Estate και μπορούν να εγγραφούν όλοι οι μεσίτες οι οποίοι έχουν ενεργό Γ.Ε.ΜΗ. Επιλέξαμε να θυμίζει πολύ το Facebook για δύο λόγους.
  • Για να είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα νέο μέσο δικτύωσης
  • Γιατί όλοι είναι ήδη εξοικειωμένοι με το περιβάλλον του Facebook οπότε οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να μάθουν κάτι από την αρχή.
Οι μεσίτες μπορούν να κάνουν αιτήματα φιλίας μεταξύ τους και να δημιουργούν τα δικά τους δίκτυα. Έτσι όταν ένας μεσίτης ανεβάσει ένα ακίνητο που ταιριάζει με μια ζήτηση ένας άλλου μεσίτη ή το αντίστροφο, η πλατφόρμα στέλνει ειδοποιήσεις και email στα εμπλεκόμενα μέλη. Το επόμενο βήμα είναι η αποδοχή ή απόρριψη της συνεργασίας. Παράλληλα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία όπως ο τοίχος του κάθε προφίλ, live chat, εσωτερικές ειδοποιήσεις (alerts), reaction icons, reply σε posts, διαχείριση συνεργασιών, αναζητήσεις ακινήτων, ζητήσεων, δικτύων και μεσιτών πάνω σε χάρτη και πολλά άλλα.

Οι μεσίτες που χρησιμοποιούν το CRM Real Status, έχουν τη δυνατότητα μαζικής αποστολής ακινήτων και ζητήσεων, όπως και τη δυνατότητα να βλέπουν διασταυρώσεις του network μέσα από αυτό. Για όσους χρησιμοποιούν κάποιο άλλο CRM υπάρχουν φόρμες καταχώρησης ακινήτων και ζητήσεων αλλά και API διασύνδεσης με το δικό τους CRM.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι διαθέσιμες και ακόμα τρεις λειτουργίες:

Insights

Δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές των ακινήτων ανά περιοχή, τι αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές σε κάθε περιοχή και πολλά ακόμα στατιστικά. Αξιοποιούμε όλα τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας από το Real Status και ο αλγόριθμός μας δίνοντας περισσότερο βάρος στις τιμές κλεισίματος παράγει αποτελέσματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Εύρεση συνεργατών

Επιλέξτε τον κατάλληλο συνεργάτη από την λίστα με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες μεσίτες, που επιθυμούν να ενσωματωθούν σε κάποιο γραφείο. Αν εσείς ενδιαφέρεστε να βρείτε κάποιο γραφείο για να το ενισχύσετε με τις δυνατότητες σας απλά σηκώστε το χέρι σας μέσα από το προφίλ σας.

Open houses

Δημιουργήστε ένα event για το open house που σκοπεύετε να διοργανώσετε έτσι ώστε να το δουν τα μέλη του δικτύου και να δηλώσουν ενδιαφέρον. Με την landing page του open house που δημιουργείται αυτόματα με το event, προσελκύστε και ιδιώτες υποψήφιους αγοραστές. Έπειτα με το εργαλείο διαχείρισης οργανώστε τις λίστες με τους ενδιαφερόμενους, στείλτε τους μηνύματα και καταγράψτε τις προσφορές τους.

Reputation System

Εκτός από τον έλεγχο των Γ.Ε.ΜΗ. έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε οτι στην πλατφόρμα θα υπάρχουν μόνο επαγγελματίες μεσίτες, αναπτύξαμε και ένα σύστημα πόντων με σκοπό την αξιολόγηση της δραστηριότητας του κάθε μεσίτη.

Κάθε μεσίτης ξεκινάει με 300 Reputation και το σήμα του αλόγου στο σκάκι. Για κάθε 100 πόντους που κερδίζει το χρώμα πηγαίνει προς το πράσινο και αλλάζει το πιόνι. Έτσι έχουμε 300 πόντους για το Άλογο, 400 πόντους για τον Πύργο, 500 πόντους για την Βασίλισσα, 600 πόντους για τον Βασιλιά. Αντίστοιχα για κάθε 100 πόντους που χάνει το χρώμα πηγαίνει προς το κόκκινο και έχουμε 200 πόντους για τον Αξιωματικό και 100 πόντους για τον Στρατιώτη. Αν ένας λογαριασμός φτάσει στους 0 πόντους διαγράφεται από το Real Status Network. Ο αλγόριθμός του Reputation System λαμβάνει υπ’ όψιν πολλούς παράγοντες προκειμένου να δώσει ή να αφαιρέσει πόντους. Βασικό ρόλο παίζουν η συχνότητα των συνεργασιών και η αξιολόγηση που γίνεται από τα δύο μέρη μετά την επιτυχημένη ή μη συνεργασία.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή του Real Status Network

Για τους μεσίτες που χρησιμοποιούν το CRM Real Status το Real Status Network είναι εντελώς δωρεάν. Οι agents που εργάζονται για τον μεσίτη μπορούν να εγγραφούν με 10 ευρώ + ΦΠΑ ενώ για τους μεσίτες που δεν χρησιμοποιούν το CRM Real Status το κόστος είναι 25 ευρώ + ΦΠΑ.

Ξεκινήστε σήμερα με 15 ημέρες δωρεάν δοκιμή χωρίς καμία δέσμευση!

Ήδη άρχισαν να στέλνονται αιτήματα συνεργασιών μεταξύ των μεσιτών και μετράμε και κλειστές συνεργασίες, κάτι που σημαίνει την αυγή της επόμενης ημέρας για τον κλάδο.

Τέλος είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ήδη είμαστε σε επικοινωνία με φορείς εκτός Ελλάδας έτσι ώστε στο Real Status Network να συμμετέχουν και μεσίτες από την υπόλοιπη Ευρώπη. Φανταστείτε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα είναι διαθέσιμες και πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα γίνονται πλέον οι αγοραπωλησίες.

“Αν δεν το αλλάξουμε εμείς τότε ποιοι, αν δεν το αλλάξουμε τώρα τότε πότε”