Πιστεύοντας ότι στις μέρες μας είναι θεμελιώδες να δείχνουμε την συμπαράσταση μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, αποστέλλουμε αυτούσια την έκκληση που λάβαμε από την κα Μπούγλα Βίκυ, μέλος της μεγάλης οικογένειας των συνδρομητών μας από το 2019, αναφορικά με το Γυμνάσιο, Μεγάλων Καλυβίων, Τρικάλων.

Συνάδελφοι,

Μέρες που έρχονται απευθύνω έκκληση σε όλους σας και την συνδρομή σας για το Γυμνάσιο, Μεγάλων Καλυβίων, Τρικάλων.
Το χωριό είναι ανάμεσα στα πληγέντα και το σχολείο βυθίστηκε στο νερό.

Έπειτα από προσωπική επίσκεψη στον διευθυντή του σχολείου κο Γιώργο Γίδα, έναν νέο και ευγενέστατο άνθρωπο, που κάνει ότι είναι δυνατόν όχι μόνον για το σχολείο, αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά που επλήγησαν. Στην προσπάθεια να βοηθήσω με κάποιο τρόπο, μου στάλθηκε μια επιστολή για τις ελλείψεις του σχολείου. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και τα παιδιά δεν κάνουν εργαστήρια κ άλλες δραστηριότητες.

Όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό επιθυμείτε στην Τράπεζα Πειραιώς στον σχολικό λογαριασμό GR41 0171 2610 0062 6112 4505 267 (Εμφανιζόμενο όνομα δικαιούχου: «ΣΧ ΕΠ Β’ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ»), με την αιτιολογία “Αρωγή Γυμνάσιο Καλυβίων”.

Στην συνέχεια να στείλετε το αποδεικτικό στο παρακάτω e-mail: [email protected] με το ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ, διεύθυνση να σας σταλεί πίσω απόδειξη.

Χορήγηση εξοπλισμού - Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ

Με Εκτίμηση
Βίκυ Μπούγλα,
Κ.: 6974760381, Τρίκαλα.