iarts.gr

Αναπτύσσουμε web applications και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για εταιρίες στην Ελλάδα από το 2008. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το web να δουλέψει και για τη δική σας επιχείρηση.

Επικοινωνία

Σκιάθου 2
Θεσσαλονίκη 546 46
[email protected]
2313 025 906

Follow Us

Η Ομάδα μας

Ηλίας Χείτας

CEO & Founder

Χρήστος Χείτας

Co-Founder, CTO

Γιώργος Τσίνας

Sales Manager

Βασιλική Παπαδημητρίου

Customer TrainerΔανάη Γάτσου

Υποστήριξη Πελατών

Δήμητρα Βαρελτζή

Υποστήριξη Πελατών

Χρήστος Μεμέλης

Web Developer

Μαρία Ματζιάρη

Web DeveloperΑπόστολος Διαμαντούδης

Web Developer

Άγγελος Παπαγιάγκου

Web DeveloperH ιστορία μας

2023

Τον Μάρτιο γίνεται το release του Real Status Network, της νέας μας πλατφόρμας συνεργασιών και networking αποκλειστικά για επαγγελματίες μεσίτες. Το μεσιτικό πρόγραμμα Real Status φτάνει να μετράει περισσότερα από 500 γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Τον Ιούνιο συμμετέχουμε για τρίτη συνεχή χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση Real Estate της Ελλάδας στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στην Property Show Athens, την έκθεση Real Estate που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών Αττικής στο Ζάππειο Μέγαρο. Παράλληλα με την έκθεση διοργανώθηκε το μεγαλύτερο και πληρέστερο Forum στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ως ομιλητής ο CEO της iarts κ. Ηλίας Χείτας. Στις 11 Νοεμβρίου ο CEO της iarts συμμετάσχει στο Premium Real Estate Forum και στο πάνελ της ReWize με κύριο θέμα "Ποια είναι η επόμενη μέρα για τo #PropTech και πως θα πρέπει να κινηθούν οι χρήστες για να προετοιμαστούν για το μέλλον." Στις 25 Νοεμβρίου διοργανώνουμε το 5ο Συνέδριο Real Status στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη και όπως κάθε χρόνο μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Ελευθέριος Ποταμιάνος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης Θάνος Τσουλκανάκης και ο Πρόεδρος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Γεωργάκος.

2022

Το μεσιτικό πρόγραμμα Real Status φτάνει να μετράει περισσότερα από 400 γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Τον Μάϊο συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση Real Estate της Ελλάδας στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Τον Αύγουστο επεκτείνουμε τα γραφεία μας για δεύτερη φορά, μισθώνοντας και τον τρίτο χώρο του ορόφου. Στις 8 Οκτωβρίου διοργανώνουμε το 4ο Συνέδριο Real Status στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες του Real Estate μας τίμησαν με την παρουσία τους και ήταν ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχουν και σαν ομιλητές ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Ελευθέριος Ποταμιάνος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης Θάνος Τσουλκανάκης και ο Πρόεδρος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Γεωργάκος. Τον Νοέμβριο συμμετέχουμε στην Real Estate Expo North, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνεται από το ΕλληνοΣερβικό επιμελητήριο το 3ο FORUM "Τουρισμός – Real Estate – Μεταφορές & Υποδομές σε Ελλάδα και Ν/Α Ευρώπη", στο οποίο είχε την τιμή να αποτελεί μέλος του Panel, ο CEO της iarts κύριος Ηλίας Χείτας.

2021

Στις 15-01-2021 γίνεται το release της έβδομης έκδοσης του Real Status με εφαρμογές machine learning και ΑΙ, επανασχεδιασμός UI/UX της διασύνδεσης με όλα τα Real Estate Portals για ακόμα καλύτερο έλεγχο και πολλές ακόμα λειτουργίες και βελτιώσεις. Η εμπειρία μας στην κατασκευή e-shop και οι τεχνολογίες που αναπτύξαμε για το Real Status ενώνονται και μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώνουμε τη νέα μας πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου incomerce. Τον Οκτώβριο υπογράφουμε με την RE/MAX Hellas και το Real Status γίνεται επίσημα το προτεινόμενο μεσιτικό πρόγραμμα για το δίκτυο της RE/MAX στην Ελλάδα. Στις 6 και 7 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στο eCommerce & Digital Marketing Expo & Conference Southeastern Europe στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

2020

Τον Φεβρουάριο επεκτείνουμε τα γραφεία μας μισθώνοντας και το διπλανό χώρο του ορόφου, αφού η ομάδα μας συνεχώς αυξάνεται και στον τομέα του development αλλά και της υποστήριξης πελατών. Τον ίδιο μήνα δημιουργούμε το Real Status Academy, το οποίο θα οργανώνει σεμινάρια επάνω στο μεσιτικό πρόγραμμα Real Status αλλά και σε ότι αφορά την εκπαίδευση και ενημέρωση των μελών μας σχετικά με το Real Estate. Τα σεμινάρια θα γίνονται σε φυσικό χώρο που ετοιμάσαμε για αυτό το σκοπό αλλά και μέσω webinar για αυτούς που θέλουν να συμμετέχουν απομακρυσμένα. Τον Μάρτιο ερχόμαστε και εμείς, όπως όλοι αντιμέτωποι με την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιούργησε ο COVID-19. Καθώς δεν είναι στην κουλτούρα μας η αδράνεια και η απαισιοδοξία μπαίνουμε σε remote working mode μέχρι τις 18 Απριλίου και εκμεταλλευόμαστε αυτές τις ημέρες δημιουργικά. Στις 14 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το 3o Συνέδριο Real Status, το οποίο λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων έγινε online και διοργανώθηκε μέσω της πλατφόρμας zoom.

2019

Μεταφερόμαστε σε μεγαλύτερα γραφεία επι της Β. Όλγας απέναντι από το Βίλα Μπιάνκα. Τον Ιούνιο συμμετέχουμε στην πρώτη μεγάλη έκθεση Real Estate στην Ελλάδα AREXPO 2019. Στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το δεύτερο Συνέδριο Real Status στη Θεσσαλονίκη στο Electra Palace. Στις 7 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε το σεμινάριο με θέμα Social media & Real Estate με την Vicky Dallas

2018

Μεγαλώνουμε και από ατομική επιχείρηση γινόμαστε Ι.Κ.Ε. Τον Απρίλιο λαμβάνουμε διπλή Πιστοποίηση ISO 27001 & GDPR. Επίσης ολοκληρώνουμε το Real Estate Portal του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής e-akinita.gr. Πλέον οι μεσίτες έχουν το δικό τους Portal ακινήτων. Τον Ιούλιο το Real Status αλλάζει ριζικά! Φτάνοντας την έκτη έκδοση του αποκτά νέο UI και πολλές καινούργιες λειτουργίες. Στις 3 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το πρώτο Συνέδριο Real Status στη Θεσσαλονίκη στο Electra Palace και στις 23 του ίδιου μήνα επαναλαμβάνεται στην Αθήνα στα γραφεία του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής. Πιστοί στο ραντεβού μας με την Web World Expo συμμετέχουμε για τέταρτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

2017

Το Real Status γίνεται network. Όλοι οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πλέον να κοινοποιούν ακίνητα στο δίκτυο και να βρίσκουν ακίνητα από αυτό. Επίσης συμμετέχουμε για μία ακόμα φορά στην έκθεση θεσμό Web World Expo η οποία από φέτος θα ονομάζεται eCommerce Expo.

2016

Το Real Status φτάνει να μετράει πάνω από 100 γραφεία σε όλη την Ελλάδα από την Αλέξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη. Επίσης συμμετέχουμε για μία ακόμα φορά στην έκθεση θεσμό Web World Expo.

2015

Συμμετέχουμε στην έκθεση Web World Expo, η οποία στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού σκοπεύει στην επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες για το διαδίκτυο και των επιχειρήσεων που σαν στόχο τους έχουν την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια τους.

2014

Αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες, διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας και μεταφερόμαστε σε μεγαλύτερα γραφεία στη περιοχή Μαρτίου της Θεσσαλονίκης.

2009

Αρχίζει η υλοποίηση του Real Status. Με πάθος, όραμα και σκληρή δουλειά διανύσαμε τρία χρόνια και το 2012 ήταν έτοιμη η πρώτη επίσημη έκδοση της εφαρμογής.

2008

Γίνεται η ίδρυση της επιχείρησης από τον Ηλία Χείτα με αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή ιστοσελίδων και έδρα την Περαία Θεσσαλονίκης.